nieuws
index
contact
voorwaarden

NIEUWS

LENTE! BELEEF HET MET FRED SPRENGER OF MET ADA LOUISE VAN GASTEL. OF GA MET ONS OP REIS. RAADPLEEG ZONODIG DE INDEX. U kunt nog mee met de Architectuurwandelingen o.l.v. Fred Sprenger (inleiding op 27 maart, wandelingen Jordaan 15/4 en Haarlem 13/5). Tenslotte start 3 april Dublin en Irish writers (4 bijeenkomsten met docente Ada Louise v Gastel). Index.
DE CULTURELE REIS NAAR DUITSLAND (8-13 MEI) IS ONZE LAATSTE ACTIVITEIT! DE REIS GAAT DOOR, ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ.Van 8 - 13 mei kunt u mee met Corien Hildenbrant en Els Willekers naar de Luneburger Heide met bezoek aan steden als Hamburg, Bremen en Lubeck. Kijk bij Culturele Reis Noord Duitsland voor meer gegevens.
BESTE LEZER: DIT IS HET LAATSTE CURSUSSEIZOEN DAT DE VUCAS EEN PROGRAMMA AANBIEDT. WIJ KIJKEN TERUG OP RUIM 25 MOOIE JAREN. HET AANTAL DEELNEMERS WAS HELAAS DE LAATSTE JAREN ONVOLDOENDE OM VOLGEND JAAR DOOR TE GAAN.Ons kantoor is geopend op vrijdag van 09.30-12.30. Info info@rockarty.nl of bel 0251-670048.
FILMHUIS CINECAST VANAF 1 MEIMet het moeten stoppen van de VUcas heeft de filmselectiecommissie van de VUfilm besloten zelfstandig door te gaan als Filmhuis CineCast. Doel blijft het organiseren van filmvoorstellingen van films met een culturele inhoud. Er worden per jaar 6 films vertoond in de maanden oktober t/m maart.
Ons nieuwe websiteadres wordt www.filmhuiscinecast.nl.