nieuws
index
contact
voorwaarden

ENGELS INTENSIEF JACQUELINE SHEPHERD

Docent Jacqueline Shepherd (0251-653345)

Engels is een wereldtaal, u kunt er zo veel mee doen. Waarom wilt u uw Engels verbeteren?
- Vakantie?
- Engels sprekende familie in het buitenland?
- Uw kansen op de arbeidsmarkt verbeteren?
- of gewoon omdat u het leuk vindt en uw kennis op peil wilt houden?

Jacqueline Shephard geeft cursussen Engels intensief die bedoeld zijn voor mensen die op een intensieve manier Engels willen leren of hun Engels willen verbeteren. Tijdens de lessen ligt de nadruk op luisteren en spreken in een ontspannen, gezellige sfeer. Deze lessen worden gegeven in zeer kleine groepen en duren 1 uur. Bij de cursussen van Jacqueline Shepherd onderscheiden we 3 niveau’s.

Engels 1
Op een ontspannen manier leert u de beginselen van het Engels in een redelijk tempo, waarbij u vooral leert om de geleerde woorden en zinnen in eenvoudige gesprekken toe te passen.

Engels 2
Bij dit niveau wordt u verondersteld u al redelijk in het Engels te kunnen uitdrukken en ook een bericht te kunnen verstaan. Uw doel is uw Engels te verbeteren of op peil te houden.

Engels 3
For those who feel the need for more in-depth conversation, your native English Speaker will support and encourage you to interact in English about current affairs, articles and items of general interest. Idiom and grammar will be explained when necessary.

De eerste les is voor iedereen tegelijk op 4 oktober 19.00, waarna de docent u zal indelen in het bij u passende niveau.

In overleg met de docent worden verschillende extra activiteiten aangeboden zoals thema-avonden, de mogelijkheid om boekjes op verschillende niveaus te lenen, want Engels leren moet leuk blijven!


Jacqueline Shepherd is native speaker en geeft al jaren les op verschillende niveau's.
schrijf je in op naam locatie datum en tijd
11075 Engels intensief Clusiuscollege di 04 okt 19:30
20 lessen van 1 uur kosten € 180

INSCHRIJF FORMULIER

naam voornaam
straat nummer
postcode plaats
tel.privé tel.werk
e-mail
rek.nr