nieuws
index
contact
voorwaarden

MEDITEREN WORKSHOP / EN CURSUS

Mediteren moet, want mediteren doet goed! Van overal en nergens bereikt je de boodschap dat mediteren goed voor je is. Het verlaagt je bloeddruk, zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit en laat zelfs (denk)rimpels verdwijnen. Maar wat als je gewoon echt geen tijd (of zin!) hebt om uren op een kussentje sereen te zitten zijn?
Hoewel bijna iedereen de voordelen van mediteren onderkent, is het voor heel wat mensen lastig om tijd (en zin..) te maken om te mediteren. Want wanneer moet je mediteren? Iedere ochtend, om 5 uur? En moet je nu werkelijk in kleermakerszit op de grond plaats nemen? En vooral HOE mediteer je? Ik kan gewoon niet aan niks denken, denk je misschien.

Geen stress, want hoewel mediteren misschien lastig lijkt, is het eigenlijk heel eenvoudig. Er bestaat geen "beste" methode. Het mediteren moet bij je passen. Logisch, want anders houd je het niet vol! Wil je meer weten over mediteren en wil je een aantal verrassende meditatietechnieken leren, kom dan naar de workshop op zaterdagochtend (1 workshop van 3 uur 25 Euro)!

Verder is het mogelijk om 3 woensdagavonden een groepsmeditatie te komen doen (7/3, 14/3, 21/3 2 uur 30 Euro).



Diana Willemsen is lifecoach en handanalist. Ze heeft wijsbegeerte, psychologie en theologie als achtergrond en de scholing gevolgd tot narratief therapeut en gesprekscoach.
schrijf je in op naam locatie datum en tijd
12001 Workshop meditatie Vucaskantoor za 18 feb 10:00
11059 Groepsmeditatie Vucaskantoor wo 07 mrt 19:30
1 lessen van 3 uur kost € 25

INSCHRIJF FORMULIER

naam voornaam
straat nummer
postcode plaats
tel.privé tel.werk
e-mail
rek.nr

INSCHRIJF FORMULIER

naam voornaam
straat nummer
postcode plaats
tel.privé tel.werk
e-mail
rek.nr