nieuws
index
contact
voorwaarden

FOTOGRAFIE: PICASA EN DIGITAAL

Deze cursus is vol.

Docent Chris Kesting is fotograaf en mediamaker. Hij neemt u mee in de digitale wereld. De cursus wordt gegeven in zijn studio in Limmen, dicht bij Castricum.
U gaat praktisch aan de slag, waarbij u tussen de oefeningen door informatie krijgt over beeldverhoudingen, pixels en op welke manier u de camera kunt instellen voor de beste resultaten.
Picasa is een gratis programma, uitgebracht door Google. Het biedt tal van mogelijkheden op het gebied van het organiseren van bestanden, fotobewerking, het maken van webalbums en het uploaden van foto’s naar het internet. Ook kent het programma wat beperkingen en enkele valkuilen, ook die komen aan bod. In tweetallen gaat u aan de slag, maakt een google account aan en oefent. Aan het eind van de vier avonden kunt u in grote lijnen omgaan met de belangrijkste tools van Picasa en bent u beter op de hoogte, wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de digitale fotografie.
Cursisten hoeven geen ervaring te hebben met beeldbewerkingssoftware, die kennis krijgt u aangereikt, maar enige handigheid met de PC komt goed van pas.
Op zoek naar kennis en inspiratie op het gebied van beeldbewerking en digitale fotografie? Dan is deze cursus echt wat voor u.

Locatie:
MediaCentrum.nl
Rijksweg 42a
1906 BJ Limmen
(pand van de Huisdrukker)

4 avonden, cursusdata:
26 oktober
02 november
09 november
16 november

Tijden:
20.00 tot 22.00 uur (aanwezig vanaf 19.45 u.)


Chris Kesting is fotograaf.
schrijf je in op naam locatie datum en tijd
11026 Picasa en Digitale Fotografie Mediacentrum wo 26 okt 20:00
4 lessen van 2 uur kosten € 65

INSCHRIJF FORMULIER

naam voornaam
straat nummer
postcode plaats
tel.privé tel.werk
e-mail
rek.nr