nieuws
index
contact
voorwaarden

ETEN: KOKEN MET DE CHEFKOK VAN 'T EETHUYSJE

Voor de eerste keer organiseert Restaurant ’t Eethuysje speciaal voor VUcas een kookworkshop van 3 opeenvolgende lessen. Deze workshop heeft een degelijke opbouw en bestaat uit het koken van een 3-gangen menu. De deelnemers worden elke avond ontvangen met een overheerlijke amuse, zodat er niet op een lege maag gekookt hoeft te worden.

Deze cursus is vol.

De eerste avond worden de deelnemers welkom geheten met een glas Prosecco.
Elke les wordt er een receptenboekje uitgereikt met hierin de recepten van die avond welke de gasten gaan bereiden. Deze zijn uiteraard ook bedoeld om thuis te laten zien en/of na te koken. Tijdens de workshop komen de verschillende kooktechnieken en bereidingswijzen aan bod. Dit alles zal geschieden in Restaurant ’t Eethuysje in Castricum. U zult ontdekken dat koken een kwestie is van goed voorbereiden en dat het nog leuker wordt met de tips en trucs van de professionals. U kookt onder leiding van chefkok Michiel Bakker en kok Pim Bisselink, zij hebben zeer veel ervaring (o.a. Vis aan de Schelde te Amsterdam, Merlet te Schoorl en verschillende hotels in Frankrijk en Zwitserland) en zij gaan er met u een culinaire en vooral leuke avond van maken.

De cursus bestaat uit 3 avonden (woensdag 22/2, 21/3, 18/4) waarbij 't Eethuysje alleen voor u is gereserveerd!
Vanzelfsprekend worden de zelf bereide maaltijden in een gezellige sfeer met elkaar genuttigd. De hierbij bestelde drankjes zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen.schrijf je in op naam locatie datum en tijd
11017 Koken met de chefkok 't Eethuysje wo 22 feb 18:00
3 lessen van 4 uur kosten € 135

INSCHRIJF FORMULIER

naam voornaam
straat nummer
postcode plaats
tel.privé tel.werk
e-mail
rek.nr