nieuws
index
contact
voorwaarden

BRIDGE 1

VUcas organiseert deze bridgecursus samen met Bricas.

Bridge is een kaartspel dat zowel in clubverband als in de huiselijke kring kan worden gespeeld. Het is een zeer veelzijdig spel, waarmee je op iedere leeftijd kunt beginnen. Overal ter wereld wordt het volgens dezelfde regels gespeeld.
De Nederlandse Bridge Bond behoort met 115.000 leden tot de grote sportbonden van het land en organiseert naast competities talloze toernooien en drives. Ook Castricum en omgeving telt vele bridgeclubs en enthousiaste bridgers.
Onze cursus leert u de bridgebeginselen, waarbij u reeds vanaf de tweede les spellen zult spelen. Ook zult u al tijdens de cursus met veel plezier “in de huiskamer” kunnen bridgen.
De cursus is geschikt voor mensen die nooit eerder een bridgekaart in handen hebben gehad en ook voor diegenen die al eerder hebben gebridged, maar hun kennis willen opfrissen.
De basis voor de cursus wordt gevormd door enerzijds de vermaarde en moderne lesboeken van oud-wereldkampioen Berry Westra en anderzijds door toepassing van de nieuwste leermethoden, gebaseerd op inzichten van onderwijsdeskundigen in bridgeland.
Overwin uw schroom en meld u aan. U zult aan dit mooie spel veel plezier beleven.

De boeken zijn niet bij de prijs inbegrepen.


schrijf je in op naam locatie datum en tijd
11001 Bridge 1 VUcaskantoor wo 11 jan 13:30
15 lessen van 2,5 uur kosten € 110

INSCHRIJF FORMULIER

naam voornaam
straat nummer
postcode plaats
tel.privé tel.werk
e-mail
rek.nr